علی محمدنیکبخت در گفت و گو با ایسنا افزود: این شرکت توانایی تولید حدود ۴۰۰ تُن در هر دوره سه ماهه را دارد و رنگی که قارچ ها دارند رنگ طبیعی خودشان بوده وبستر بسیار زیادی از پروتئین ها و املاح و ویتامین ها است.
وی ادامه داد: برای مصرف بهتر این قارچ محصولات فرآوری آن به صورت قارچ خشک، پودر قارچ سفید و صورتی که بصورت مستقیم در غذاها استفاده میشود، تولید شده است که خواص یک قاشق آن برابر با یک کیلو قارچ تازه است.
وی بیان کرد: یکی از خواص عالی این قارچها این است که با پختن و سرخ کردن، املاح و مواد معدنی آنها از بین نمیرود و ۷۸ درصد پروتئینی که قارچ صدفی دارد جذب بدن میشود و میتواند جایگزین مناسبی برای گوشت و سبزی باشد.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی گفت: این محصول به شهرهای اهواز، تهران و تبریز و شهرهای آذربایجانغربی ارسال میشود و محصولات فرآوری شده آن نیز بر اساس سفارش مشتری تولید میشود.
نیکبخت اظهار کرد: صادرات این محصول فقط به کردستان عراق و آن هم پودر قارچ و قارچ خشک بوده است و برنامه برای صادرات به ترکیه و روسیه و عراق را دارند.
وی با اشاره به اینکه مصرف قارچهای تولیدی به صرفه است زیرا در موقع پخت کم نشده و رنگشان عوض نمی شود، ادامه داد: قارچهای صورتی سرشار از ویتامینهای ب۱۲ و ب۶ بوده و خواص دارویی دارند و برای سرطان کبد و مشکلات قلبی و عروقی استفاده میشود و قارچ طلایی برای کسایی که ورم ریه دارند استفاده میشود.